Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Dovolenka môže byť nádherná. (autor: Jenny Logan DNMed.)

Dovolenka môže byť nádherná. (autor: Jenny Logan DNMed.)

Kúpať sa v mori, relaxovať na lehátku pod palmou na pláži alebo dovolenka strávená aktívnym odpočinkom pri športe, to sú naše najčastejšie predstavy o dovolenke.

Okrem takýchto príjemných zážitkov môže cestovanie po svete prinášať aj nepríjemné chvíle. Bolesť brucha, poštípanie hmyzom alebo prechladnutie to sú najčastejšie príčiny, ktoré nám môžu dovolenku pokaziť.

V tomto článku by sme vám radi priniesli niekoľko rád, ktoré vám môžu pomôcť vyhnúť sa  tráviacim ťažkostiam na dovolenke a to prírodným spôsobom.

Priateľské baktérie v našom tráviacom trakte zodpovedajú za udržiavanie imunitného systému v tej najlepšej kondícii. V praxi to znamená, že vytvárajú ochrannú hrádzu, ktorá zabraňuje vstupu infekcií do nášho organizmu. Tiež pomáhajú držať nepriateľské baktérie pod kontrolou a bránia tak ich vstupu do nášho organizmu.

Z dlhoročných skúsenosti odborníkov vieme, že najlepšie si pomôžeme, ak budeme priateľské baktérie dopĺňať denne užívaním výživového doplnku. Takto sa môžeme vyhnúť nepríjemnostiam so zažívaním počas dovolenky.

Z vedeckých výskumov vieme, že je potrebné užívať konkrétne, vedcami preskúmané probiotické kmene, ktoré sú účinné napríklad v boji proti cestovateľskej hnačke.

Priateľské baktérie o ktorých je známe, že môžu byť významným spôsobom nápomocné:

Lactobacillus acidophilus- je schopný zlepšovať produkciu kyseliny mliečnej, ktorá je dôležitá pre vytváranie priaznivého prostredia, ktoré povzbudzuje rast a množenie iných priateľských baktérií. Naopak vytvára nevhodné prostredie pre škodlivé baktérie a drží ich pod kontrolou.

Lactobacillus casei- je známy schopnosťou meniť prostredie v tráviacom trakte k lepšiemu. Preto je kombinácia  baktérií casei a lactobacilus užitočná ako povzbudzovač rastu dobrých baktérií a zároveň bráni škodlivým baktériám.

Lactobacillus plantarum- nepretržite bojuje proti chorobám a bráni vstupu nebezpečných patogénov, ktoré sú považované za najčastejšiu príčinu ochorenia.

Streptococcus thermophilus- dokáže odolávať vysokým teplotám a je užitočný pre   zdravé trávenie. Pomáha predchádzať hnačkám a zmierňuje jej priebeh.

Chcete svojmu organizmu dožičiť kvalitné priateľské baktérie a máte záujem sa vyhnúť zbytočným  tráviacim problémom počas dovolenky?

Ak je vaša odpoveď áno, hľadajte také probiotikum (výživový doplnok), ktoré obsahuje minimálne tieto 4 spomínané kmene. 

Takisto je dôležité aby každá kapsula obsahovala minimálne 30 miliárd týchto kmeňov.

Pýtate sa prečo?

Predstavte si, že v každom z nás sídli 100 triliónov rôznych baktérií, ktoré tvoria náš mikrobióm.

Preto, ak chcete dosiahnuť významnú zmenu 1 až 2 miliardy nestačia. 

Ďalej je potrebné, aby boli priateľské baktérie stabilné, aby sa vedeli rýchlo množiť, dlho prežívať a boli schopné znášať vyššie teploty. Najmenej zo všetkého by sme asi chceli zabiť našich pomocníkov v horúčave práve na dovolenke.

V ďalšom článku si priblížime ako sa na dovolenke vyhnúť nepríjemnému uštipnutiu, alebo uhryznutiu.

Pro-Travel

CHCEM KÚPIŤ

Kto je Jenny Logan DNMed.?

Jenny je výživová poradkyňa, ktorá pôsobí v odbore zdravej výživy a prírodnej medicíny viac ako 20 rokov. Jenny pracovala ako predajkyňa, školiteľka a študovala nutričnú medicínu a psychológiu.

Posted on 14.06.2019 Odporúčania lekára - články... 0 1266

KomentárNapíšte Komentár

Kategórie

Posledné komentáre

Žiadne komentáre

Blog search

Related articles

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať