Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Predvianočný rozhovor s olympijským víťazom Matejom Tóthom.

Predvianočný rozhovor s olympijským víťazom Matejom Tóthom.

Ako si spomínaš na svoje Vianoce v detstve? Ako a kde si ich zvykol tráviť?

Asi ako každé dieťa som sa na Vianoce veľmi tešil. Všetky Vianoce, čo si pomätám, boli tradičné, v kruhu najbližších, doma. Celý deň sme s bratom čakali, kým sa zotmie- najčastejšie sme sledovali rozprávky. Mamina mala na starosti prípravu večere, ocino nás mal zabávať. Okolo šiestej sme šli vždy do spálne pomodliť sa a čakať na Ježiška. ocino mal každoročne "urologické problémy" (išiel na toaletu), tesne pred tým ako sa mal vrátiť, zazvonil v obývačke zvonček a my sme vedeli, že Ježiško prišiel. Potom sme sa navečerali- tradičné oblátky, cesnak, med, ovocie, šošovica, kapor so šalátom a potom hurá pod stromček.

Čo sa Ti vybaví pri slovách vianočné darčeky? Kupuješ ich v predstihu alebo na poslednú chvíľu?

Určite patria k Vianociam, aj keď nemali by byť zmyslom Vianoc. Väčšinou máme darčeky pripravné v predstihu- hlavne vďaka mojej manželke. Ale ja si nechávam kúpu darčeka pre ňu na poslednú chvíľu. Väčšinou ešte 22.12. nemám predstavu, čo jej kúpim a nechávam to na intuíciu a prvý dojem, keď sa prechádzam po obchodoch. 

Čo zvykneš dostávať ako vianočný darček a čo zvykneš kupovať ako vianočný darček/y svojim blízkym?

Manželka ma vždy prekvapí niečím pekným do šatníka. Ja jej kupujem väčšinou nejakú drobnosť, viac menej symbolickú. V našej rodine je najkrajší darček, keď vidíme radsoť v očiach našich detí. Je pekné niečo dostať, ale oveľa krajší pocit je niekoho obdarovať.

Čo pre Teba znamená vianočná pohoda? 

Doslova u mňa platí priania pokojných Vianoc. Mať aspoň pár dní v roku pokoj od všetkých povinností a venovať sa len najbližším. Štedrý deň je väčšinou jediný deň v roku, kedy sa rád nudím. 

Počul  som že rád varíš a v minulosti si si zvykol variť na sústredeniach sám. Pripravuješ Ty osobne niečo na vianočný stôl? 

Štedrá večera je u nás v réžii manželky. Snažím sa jej pomáhať, ale väčšinou zvláda všetko s prehľadom. Dokonca aj mne pripraviť špeciálnu nevysmážanú rybu a šalát.

Ako tráviš vianoce so svojou rodinou?

Vianoce v rodinnom kruhu je tá najdôležitejšia podmienky pekných Vianoc. Každoročne absolvujeme takzvanú „Tour de Slovakia“. Na štedrý deň sme doma v Banskej Bystrici, prvý sviatok vianočný sme u svokrovcov v Plášťovciach a na Štefana u mojich rodičov v Nitre. Máme tak vlastne 3 krát Vianoce. A stretneme sa s celou rodinou. 

Vieme že máš špeciálny stravovací režim.Ako bude vyzerať Tvoj jedálniček v čase Vianoc? 

Už niekoľko rokov mám na Vianoce pôst. Takže prvé jedlo, je aj moje jediná- štedrá večera. Aj tam mám trochu iný režim ako ostatní členovia našej rodiny. Nejem vysmážané, takže väčšinou mám grilovanú rybu a zemiakový šalát mám tiež nahradený zeleninovým. Aj vianočné koláčiky sú pre mňa Tabu, tam mám alternatívu v sušenom ovocí a orieškoch.

Blíži sa koniec roka. Čo by si si želal v novom roku 2017? 

Moje želanie platí pre všetkých rovnako. V prvom rade Vám prajem Vám krásne, pokojné a radostiplné vianočné sviatky. Nech aspoň pár dní z tejto uponáhľanej doby, strávite v pokoji. Užite si rodinnú pohodu bez stresu, radosť v očiach Vašich najdrahších a čaro Vianoc, nech Vás sprevádza počas celého roka 2017. V novom roku Vám želám hlavne to, čo je najdôležitejšie pre športovca, bankára a každého človeka- zdravie.

V športe si prajem len jedno. Aby mne aj všetkým ľuďom na Slovensku prinášal radosť.

Ďakujeme za rozhovor Matejovi Tóthovi.

  

Vianočná pohoda u Mateja doma.                                                          Matejov príchod do Slovenského

domu.

DO E-SHOPU

Posted on 03.12.2016 Referencie 0 3141

KomentárNapíšte Komentár

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať