Obchod Natures Aid

Toto je oficiálna stránka Natures Aid SK. Nakupujete u originálneho anglického výrobcu s viac ako 40-ročnou tradíciou.

Ako rýchlo dostanem zásielku?

Zásielky odosielame okamžite – dodanie na druhý deň. Nad 50 € poštovné neplatíte. Ku každej objednávke 1 produkt ako darček.

Telefonické objednávky

Na telefónnom čísle +421 948 014 185 a emailom info@naturesaid.sk .

Rýchla objednávka

Ak si objednáte telefonicky najneskôr do 16:00, vaša objednávka vám bude doručená nasledujúci pracovný deň.

Detská imunita. (AUTOR: JENNY LOGAN DNMED.)

Detská imunita. (AUTOR: JENNY LOGAN DNMED.)

Podpora imunity v detskom veku.

V predchádzajúcom blogu sme hovorili o podpore imunitného systému v čase prechladnutí a chrípky. Spomínali sme probiotiká a kombináciu Betaglukánov, vitamínu D, zinku a vitamínu C v prípravku Beta-Glucan Immune Support pre dospelých a deti od 12 rokov, ktorý aktivuje imunitný systém a skracuje dobu liečenia. 

Dnes si povieme hlavne o detskej imunite. Ťažké časy nastávajú, len čo sa začne škola - tesný kontakt a pobyt prevažne vo vnútri spôsobí množenie a šírenie bacilov, ktoré si deti prinesú domov a následne sa môžu prenášať na ostatných členov domácnosti.

PODPORA DETSKEJ IMUNITY 

Deti od 12 rokov, ktoré nemajú problém s prehltnutím tablety, môžu používať ten istý prípravok ako dospelí. Deti mladšie ako 12 rokov a tie, ktoré sa trápia s prehĺtaním tabliet, potrebujú iné riešenie. Je ním dobre známa baza čierna. Po odkvitnutí voňavých kvetov zostávajú na strome tmavé bobuľky, ktoré sa oddávna používali na výrobu sirupov na podporu imunity. Sirup sa ľahko užíva a navyše výborne chutí!

Natures Aid KIDZ IMMUNE SUPPORT - ŠŤAVA vs. SIRUP?

Štava, pretože sirup znamená veľa cukru, a ten v našej imunitnej kombinácii pre deti nenájdete. 

Obsahuje extrakt z plodov bazy čiernej a ďalej vitamín C, zinok a vitamín D3 - všetko známe akcelerátory imunity. Ak je vaše dieťa preberavé v jedle, práve tieto výživné látky môžu v jeho “vyberanej” strave chýbať :-) 

VIAC VITAMÍNU C 

Určite odporúčame v tomto období riadne dopĺňať vitamín C deťom aj dospelým. Pre správne fungovanie imunity je nevyhnutný a je výborným prostriedkom proti únave a vyčerpanosti. 

Môžu ho užívať všetci - od 3-mesačných bábätiek po babky a dedkov v každom veku - samozrejme správne upravené dávky. Môže sa užívať spolu so všetkými voľnopredajnými liečivami a pomáha pri prechladnutí, chrípke a urýchľuje uzdravenie.

Pre najmenšie deti je vhodný vitamín C v tekutej forme. Deti od 3 rokov a starší ľudia, ktorým sa už ťažšie prehĺta, ocenia Vitamín C 500mg v cmúľacích tabletách. 

Ostatní si môžu vybrať podľa potreby - Vitamín C 1000mg s bioflavonoidmi s postupným uvoľňovaním alebo Vitamín C 1000mg so zníženou kyslosťou (Low Acid) - ak chcete výrazne zvýšiť príjem vitamínu C v čase choroby - nemusíte sa obávať prekyselenia žalúdka.

              CHCEM KÚPIŤ 


   



Kto je Jenny Logan DNMed.?

Jenny je výživová poradkyňa, ktorá pôsobí v odbore zdravej výživy a prírodnej medicíny viac ako 20 rokov. Jenny pracovala ako predajkyňa, školiteľka a študovala nutričnú medicínu a psychológiu.

                                                                            

                                                                                                                  

Posted on 16.10.2019 Odporúčania lekára - články... 0 1767

KomentárNapíšte Komentár

Kategórie

Posledné komentáre

Žiadne komentáre

Blog search

Related articles

Porovnať 0
Pred.
Ďalší

Žiadny produkt

Bude upresnené Doručenie
0,00 € Celkom

Objednať